Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Pieter en Elke, bedenkers en beheerders van KidsKorting.nl. Enkele jaren terug kregen we het idee om KidsKorting op te zetten. Dat kinderen veel geld kosten is geen geheim, en bovendien is iedereen dol op korting, een fijne actie of voordeel. Zo kregen wij een aantal jaren terug het idee voor KidsKorting.nl: één complete, overzichtelijke en vrolijke website waarop wij de leukste, beste en voordeligste aanbiedingen, acties en kortingen op het gebied van (klein)kinderen en ouders voor je verzamelen. Superhandig dachten wij zo! :-) We proberen de website zo compleet en actueel mogelijk te houden om je van het meeste voordeel te laten profiteren.

En nu we zelf een zoontje hebben (1,5 jaar oud) ervaren we des te meer dat het naast de korting ook gewoon heel handig is om thuis, vanachter je laptop te winkelen. Je kunt alles op je gemakje bekijken en en de keuze is enorm. Dus als je kinderen in bed liggen of lekker aan het spelen zijn heb je als ouder de tijd om op je gemakje nieuwe kleertjes te kopen, een dagje weg uit te zoeken, een vakantie te boeken, of de babyuitzet aan te schaffen.

Naast het verzamelen van alle kortingen, zijn we onlangs ook gestart met het Kids Blog. Daarin bloggen we zelf, maar ook gastbloggers, over kinderzaken die we tegen komen of ervaren.

KidsKorting.nl, dan is besparen kinderspel.

Hoe werkt het?

Op KidsKorting.nl verzamelen we alle aanbiedingen, acties en kortingen voor kindgerelateerde producten en diensten. Deze hebben we onderverdeeld in zes categorieën;

– Dagje weg
– Vakanties
– Kinderkleding
– Baby
– Speelgoed
– Lezen

Binnen deze categorieën vind je alle kortingen en acties van het moment. Daarnaast is het ook mogelijk om op trefwoord te zoeken. De links en afbeeldingen bij een bepaalde korting leiden je direct naar de online winkel van je keuze. Daar kom je uit bij de korting of actie of kun je gelijk doorklikken naar de pagina met aanbiedingen. Wanneer je extra korting krijgt met een kortingscode, kun je deze ingeven tijdens het bestelproces. Meestal staat dit veld op de pagina waar je ook de betaalmethode kiest en je betaalgegevens invoert. De kortingscode kun je vervolgens kopiëren (Ctrl-c) of overtypen vanaf KidsKorting.nl. We wensen je veel winkelplezier en voordeel toe!

Heb je ergens een actie of aanbieding gezien die nog niet op KidsKorting.nl staat? Ontbreekt jouw webwinkel nog op KidsKorting.nl, of wil je graag op onze site adverteren? Of wil je ook eens een blog schrijven voor onze site? Laat het ons weten via een mailtje en we nemen graag contact met je op.

Groeten,
Pieter & Elke

 

Kidskorting.nl

Actie van de week

Super voordelige voorjaarsaanbiedingen bij Landal!   Zin in vakantie met het hele gezin? Dan zit... meer informatie
Actie van de week

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!

Van hoeveel sportclubs en verenigingen zijn jouw kids lid?

Bekijk resultaat
Laden ... Laden ...

Volg ons via Twitter en Facebook, wij houden je dan op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen.