Nieuws

Lees meer over korting op kinderkleren, speelgoed of dagje weg met je kinderen. Nieuwe kortingcodes ook in je inbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.  

 • Kinderen met goed geheugen zijn betere leugenaars

  Volgens een recent wetenschappelijk onderzoek kunnen kinderen met een goed geheugen beter liegen. Onderzoekers lieten zes- en zevenjarigen meedoen aan een kennisspel. Dankzij een verborgen camera konden wetenschappers valsspelers identificeren. Volgens de onderzoekers is het logisch dat iemand die veel informatie kan onthouden beter in staat is om te liegen. Een kind dat veel feiten opslaat, heeft meer handvaten om de waarheid te verbergen. Bron: Scientas.nl

  nieuws-pinokkio
 • Geef een boos kind geen Ipad

  De Ipad is voor veel ouders ideaal; je kindje even rustig op de bank en geen gezeur, gemopper of geruzie. Maar de Ipad gebruiken om je kind te kalmeren is een slecht idee volgens een onderzoek uit de VS. “Door een iPad of tv te gebruiken om een kind stil te krijgen, zou je namelijk de emotionele ontwikkeling van je kind belemmeren.”  Ook kan de ontwikkeling van empathie, sociale vaardigheden en probleemoplossend vermogen worden geremd. Lees meer over het onderzoek op de site van RTL Nieuws

  Ipad
 • Leuke blog om te lezen

  Vind je het leuk om te lezen hoe een ander het moederschap ervaart? Lees dan eens de Hugo Baby Blog; Confessions of a Baby Mama. Kim is een jonge moeder van 29 jaar en is begin dit jaar moeder geworden van zoontje Hugo. In haar blog schrijft ze op een leuke, grappige en herkenbare manier over het moeder-zijn. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op Hugo Baby Blog.

  Hugobabyblog
 • Interessante sites voor jonge ouders

  Papa en mama worden is een spannende periode. Als het de eerste keer is dan zal alles nieuw voor jullie zijn. Jullie zullen vragen hebben, onzekerheid voelen, soms blij en soms lastig. De websites van Internet Publishers zijn bedoeld om jonge ouders objectief te informeren over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en kindjes tot 3 jaar. Neem eens een kijkje op deze sites want er is zeker en vast iets voor je te vinden waar je baat bij hebt. Lees hier meer over de sites.

  Nieuws-internetpublishers
 • Merendeel ouders geen idee van EHBO voor kinderen

  Uit onderzoek blijkt dat het gros van de ouders nooit een EHBO-cursus heeft gevolgd. Laat staan één speciaal voor kinderen. Onderzoek door iedereenehbo.nl toont aan dat bijna 90% van de ouders nooit een EHBO-cursus voor kinderen volgde en 78% zelfs nooit een gewone cursus – of hooguit lang geleden. Met als gevolg dat ouders vaak geen idee hebben van wat ze moeten doen als hun kind een ongeluk krijgt. Bron en meer informatie: AD.nl

  ehbo
 • Jonge moeders: schuldgevoel bij terugkeer werkvloer

  Bij de terugkeer naar de werkvloer voelt 80 procent van de moeders zich schuldig omdat ze hun jonge kind aan de zorgen van een ander moeten toevertrouwen. Dat is de conclusie van een Brits onderzoek. Er wordt aan toegevoegd dat 35 procent van de ondervraagde vrouwen van mening is dat hun werkgever onvoldoende hulp en begrip toont voor werkende moeders. Daarentegen blijkt slechts 39 procent van de ondervraagde mannen zich na een vaderschapsverlof schuldig te voelen bij de terugkeer naar de werkvloer, maar ook hier voert 37 procent aan dat de werkgever niet bereid is gebleken om de nodige flexibiliteit aan te bieden. Lees hier het hele artikel.

  Workingmum
 • Meerderheid ouders post alleen over kids op facebook

  Meer dan 65 procent van de ouders plaatst op Facebook alleen maar berichtjes over en foto’s van hun kinderen. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Ruim 55 procent van de ouders zegt minstens een keer per week een nieuwtje over hun kind te plaatsen. Een kleine 30 procent doet dit maandelijks. Slechts 8 procent van de ouders plaatst nooit iets over de kinderen. De meeste ouders vinden het leuk om op te scheppen over de prestaties en vorderingen van hun kind. Bron: Nu.nl

  nieuws-facebook
 • Bezoek Het Mama Event!

  Het Mama Event is een hippe zwangerschapsbeurs , babybeurs en kinderbeurs voor de (aanstaande) mama en haar kroost. Op locaties door geheel Nederland toont een ruim aanbod aan bijzondere (web)winkels en bedrijven hun producten en/of diensten. Alle exposanten worden stuk voor stuk met veel zorg geselecteerd. Je vindt hier de producten en diensten waar je naar opzoek bent. Het ultieme shopwalhalla voor zwangeren en mama’s.

  De organisatie van het event weet als geen ander wat er allemaal bij een zwangerschap en moederschap komt kijken. Van babykamers tot kraamzorg, van positiekleding tot kinderkleding, van babygebaren tot kinderopvang. Je vindt het allemaal tijdens Het Mama Event inclusief de benodige informatie en adviezen.

  Kersverse moeders opgelet! Ook jij bent inclusief je baby van harte welkom. Met de brede gangpaden is de beurs makkelijk toegankelijk met een kinderwagen. Daarnaast is er op elke beurs een voedingspaviljoen waar je jouw baby kunt (borst)voeden en verschonen. Je bent van harte welkom met je partner, moeder, zus, vriendin, oma, nicht en natuurlijk je kindje(s).

  Meer informatie, data en locaties vind je op www.mama-event.nl

  Mama event logo
 • Babytaal spreken bevordert woordenschat kind

  Baby’s leren meer woorden wanneer hun ouders op overdreven toon met hen praten, zo blijkt uit nieuw onderzoek. van de universiteit van Washington. Als ouders veel één op één gesprekken voeren met hun baby en daarbij overdreven klanken gebruiken, beantwoordt het kind hun gepraat met relatief veel brabbelgeluiden. Ook beschikken deze kinderen op 2-jarige leeftijd over een grotere woordenschat dan kinderen waartegen maar weinig in ‘babytaal’ is gesproken.

  Bron: Nu.nl

  nieuws-babytalk
 • Download de gratis Sinterklaas App

  20-11-2013 De Sinterklaas App is de enige echte Sinterklaas app! In de app vind je de leukste Sinterklaasliedjes, Sint-filmpjes, alle uitzendingen van het Sinterklaas Journaal, een rijmwoordenboek voor geweldige gedichten en de beste cadeautips. Alles voor het heerlijk avondje op 5 december in een app. Je kunt de app gratis downloaden voor iPhone en Android via deze link .

  sinterklaasapp
Kidskorting.nl

Actie van de week

Super voordelige voorjaarsaanbiedingen bij Landal!   Zin in vakantie met het hele gezin? Dan zit... meer informatie
Actie van de week

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!

Van hoeveel sportclubs en verenigingen zijn jouw kids lid?

Bekijk resultaat
Laden ... Laden ...

Volg ons via Twitter en Facebook, wij houden je dan op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen.