60 euro korting op online cursus babyfotografie

CheezzBaby geeft je nu maar liefst 60 euro korting op de Online Cursus Babyfotografie met de speciale kortingscode: ACTIE29.  Je betaalt dan geen €89,-, maar slechts €29! Met de babyfotografiecursus CheezzBaby leer je in 8 toegankelijke, leuke lessen de perfecte babyfoto te maken. Alle belangrijke aspecten van babyfotografie worden op een leuke en begrijpelijke manier behandeld. Van gebruik van de flitser en compositie tot bewerking van de foto’s. Na het volgen van CheezzBaby kan iedereen de perfecte babyfoto maken. CheezzBaby is ook als een ideaal en origineel (kraam)cadeau weg te geven. Of voor een babyshower!

De 8 lessen zijn leuk en voor iedereen toegankelijk. De cursus is geschikt voor ieder type camera (spiegelreflex, digitaal, smartphone) en je kunt de lessen bekijken waar en wanneer je maar wilt (levenslange toegang), want de lessen zijn op ieder moment te pauzeren en onbeperkt te volgen.

Zou het niet geweldig zijn om zelf babyfoto’s te kunnen maken die net zo mooi zijn als die van een fotograaf? Hoe zou je het vinden als je zelf de leukste en mooiste momenten van jouw baby professioneel kan vastleggen? Zou dat niet geweldig zijn? Veel mensen denken dat een fotograaf de mooiste babyfoto’s maakt. Maar is dat wel echt waar? Bij babyfotografie draait het om het vastleggen van emotie. Een baby poseert niet en werkt niet altijd mee als foto’s binnen een uurtje moeten worden gemaakt. Er is dus geen betere plek voor babyfotografie dan thuis of in een andere vertrouwde omgeving. Op deze plekken heb je rustig de tijd om de mooiste babyfoto’s te maken.

Natuurlijk heeft een fotograaf een voorsprong door zijn apparatuur, kennis en ervaring. Maar jij kan dit net zo goed. Zelfs als je geen ervaring hebt, is het mogelijk. Hoe moet je dat doen? In de cursus babyfotografie wordt je stap voor stap, precies uitgelegd hoe je babyfoto’s maakt zoals een fotograaf. Je leert om te gaan met dingen als: kader, compositie, achtergrond, licht, opslag, bewerking en jouw rol als fotograaf; op een leuke manier en zonder moeilijke technische details.

Wil jij jouw (aanstaande) kleintje ook mooi op de foto zetten? Of ken je iemand die binnenkort een baby krijgt? Dan is zo’n cursus dus superleuk!

  Klik hier voor de gratis cursus >>
  cheezz

  Plaats een reactie:

  Kidskorting.nl

  Actie van de week

  Super voordelige voorjaarsaanbiedingen bij Landal!   Zin in vakantie met het hele gezin? Dan zit... meer informatie
  Actie van de week

  Nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!

  Van hoeveel sportclubs en verenigingen zijn jouw kids lid?

  Bekijk resultaat
  Laden ... Laden ...

  Volg ons via Twitter en Facebook, wij houden je dan op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen.