Agenda

Hier vind je allerlei informatie over interessante beurzen, activiteiten en bijeenkomsten voor jouw en je kids!

Zwanger en Baby Beurs

Zondag 25 januari aanstaande is er een gezellige Zwanger en Baby Beurs in Westerhaar. De entree is gratis en er is vanalles leuks te doen, zien en te proberen. wat dacht je van een 3D echo van je zwangere buik, een gipsafdruk van je buik laten maken, fotografie, leuke (positie)kleding, informatie, belle paint en nog veel en veel meer? Van 10-17u ben je van harte welkom in Kulturhus ‘De Klaampe’, Beeklaan 1 te Westerhaar. Meer info en voorpret vind je ook op de facebookpagina van de beurs. Oh, en kom een beetje optijd want de eerste 200 bezoekers krijgen een leuke goodiebag!

Bezoek Het Mama Event!

Het Mama Event is een hippe zwangerschapsbeurs , babybeurs en kinderbeurs voor de (aanstaande) mama en haar kroost. Op locaties door geheel Nederland toont een ruim aanbod aan bijzondere (web)winkels en bedrijven hun producten en/of diensten. Alle exposanten worden stuk voor stuk met veel zorg geselecteerd. Je vindt hier de producten en diensten waar je naar opzoek bent. Het ultieme shopwalhalla voor zwangeren en mama’s.

Kersverse moeders opgelet! Ook jij bent inclusief je baby van harte welkom. Met de brede gangpaden is de beurs makkelijk toegankelijk met een kinderwagen. Daarnaast is er op elke beurs een voedingspaviljoen waar je jouw baby kunt (borst)voeden en verschonen. Je bent van harte welkom met je partner, moeder, zus, vriendin, oma, nicht en natuurlijk je kindje(s).

Meer informatie, data en locaties vind je op www.mama-event.nl.

Baby- en Kinderbeurs Heesch

Op zondag 8 maart  en  zondag 12 april 2015 wordt een grote baby- en kinderbeurs georganiseerd in Cultureel Centrum De Pas te Heesch. Er worden zowel tweedehands als nieuwe baby- en kinderartikelen aangeboden. Denk hierbij aan (merk)kleding, (buiten)speelgoed, boeken, wandelwagens, maxi-cosi’s, autostoeltjes, fietsjes, boxen etc. etc. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed én kinderkleding. Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa´s en oma´s, oppasgelegenheden, peuterspeelzalen enz.  Voor informatie kijk op www.baby-kinderbeurs.nl.

Babykinderbeurs Oss en Uden

Op deze beurs worden tweedehands baby- en kinderartikelen aangeboden zoals kleding, spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen,  wandelwagens enz., wat uiteraard nog in goede staat is.  Vaak zijn de spullen nog maar even gebruikt en is de kwaliteit van de artikelen nog erg goed.  Voor (a.s.)ouders, opa’s en oma’s, oppasmoeders, etc., dus zeker de moeite waard om eens te komen kijken.

Voor meer informatie kijk je op www.babykinderbeurs.nl

Kidskorting.nl

Actie van de week

Super voordelige voorjaarsaanbiedingen bij Landal!   Zin in vakantie met het hele gezin? Dan zit... meer informatie
Actie van de week

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en kortingen!

Van hoeveel sportclubs en verenigingen zijn jouw kids lid?

Bekijk resultaat
Laden ... Laden ...

Volg ons via Twitter en Facebook, wij houden je dan op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen.